BONA OCH BE!!! jo jag tackar ja.

Eftersom vi fick radet av Yves faster Jenny att vara helt arlig med familj och vanner om situationen har borta sa att ni ar valinformerade och inte oroar er fullt lika mycket... so here it goes.

Vi har nagra problem med biljetterna.. Det ar sa att enligt Nex resebyra och lufthansa sa kommer vi oss inte hem forran i september eller ja vi kan ju alltid betala 100 Euro och fa aka hem.. hor och hapnad, sa tidigt som i augusti - yaaay. Vi hade planner att titta till vara alternativ da vi inte lyckats fa oss nagat jobb annu har borta och for att vara taktiskta maste vi ju bereda oss pa att spendera sommaren hemma - vilket vi inte hade nagat emot.

Men detta slogs det kappar i eftersom enligt Nex sa har inte lufthansa nagra andra platers. Lufthansa, ett av varldens storta flygbolag har inte nog med platser sa att man kan omboka sin biljett under maj - aug?
Absurt sager ni, galet idotiskt sager vi och alla andra som vi har pratat med vilket innefattar folk pa hostel, svenska kyrkan mfa. Sa nu ar vi for tillfallet strandsatta har i Sydney ett tag och far vi inte ett jobb hamnar vi val fint pa gatan och tigger pengar - na men skamt och sidor sa ar vi forbannade. Riktigt hedligt forbannade och vi har suttit i otaliga timmar i telefonen med bade Sverige, Australien och naganstans i europa (blir svart att halla reda pa da alla verkar bryta pa ett annat sprak an engelska). Vi far samma svar av Lufthansa var gang; Icke ombokningsbara biljetter, medan Nex forsakrar oss om att vi kan omboka men det finns tvarr inga biljetter att omboka till...

Sa vad ar forslasagen da? Jo forst och framst sa kan vi ju alltid 'ga dit och bona och be om hjalp... och grata lite pa samma gang' !?!?!?! Vi fick halla oss for att inte skrika och skalla ut folk efter det forslaget. Eller sa kan vi ju alltid salja varan biljett eller ja fa tillbaka skatten for hapnades - 1200 rikstlar yaaaay och kopa en ny biljett for fina 9000 rikstaler.

Vi har dock ett sista alternativ, om vi har tur, sa kan vi fa uppgradera oss i klassen for den billiga summan av 5000 rikstaler och det ar om de nu ar barmhartiga nog att vilja hjalpa sma stackars flickor. Ja det ar val sa nar man inte kommer fran hogre klasser, ekonomiklassens flyg ar numera 3de dack pa titanic - vi ar inte tillatna att ens titta at forstaklassens eller ens bussnesklassens invaner - vi ar ju trots all fattigjonen.

Men vi kampar pa, ringer och gnager och tjatar. Vi har an inte laggt oss, klagamal ska laggas in hos manga och det ska bra mycket till innan vi lagger oss ned och ger upp. Vi ar trots allt norrlanningar.. vi ger inte upp, vi hojer naven och fraser ilsket.

puss och kram
/Malin och Yve


Kommentarer
Postat av: Mooooa

Hej baby! Har är så orolig för er nu, kämpa på ge dom riktiga yvvestajlen på irritation och bichtighet ;) Haha, jag kan ta mi9g hon till mor på fredagmorgon så får du ringa mig bruden :) Saknar er i massor, här hemma är det vååår! fast idag regnar det ;( Ska på ass-möte nu :D Tjingeling! Puss och kram Fredag kl. 8:30 ringer du till min kära mor och fars hem telefon så står jag i givakt redo att svara ;)

2009-05-06 @ 08:36:39
Postat av: Anneli

Står det inget i er bokningsbekräftelse, typ som att hemresan är öppen? Stå på er, i annat fall har ni lärt er en läxa om framförhållning :P



Puss o kram!

2009-05-06 @ 15:15:32
Postat av: mormor

hej båda 2. Kämpa på, de löser sig ska ni se,ni är starka tillsammans, men de är ju inte kul när de blir såhär. Kramar.

2009-05-07 @ 07:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0