Just another day in Sydney.

Hejsan!

Jag sitter har och har lite sma trakigt, Yve ar ute pa promenad eller vad det nu var hon skulle gora.
Sen skulle vi nog forsoka hitta en butik som saljer billigt smink, orka betala mycket om man kan fa det billigt.
Vad har vi da roat oss med de senaste dagarna, i torsdags var vi pa Paddys market och kopte lite grejer, Lordag tog vi farjan over till Manly och halsade pa Sam, som forovrigt akte tillbaka till Brisbane pa sondag vilket var lite trist. Sondag gick vi till Circular quay och spenderade nagra timmar med att kolla pa folk som gjorde upptradande pa gatan, en snubbe jonglerade med motorsag, facklor och knivar samtidigt som han cyklade runt, var ju kul att se. Gick sen upp till The rocks pa marknad, fanns en hel del tjusiga grejer dar.  Sen har det varit lite halvkasst vader de senaste dagarna sa vi har hallt oss inomhus och druskit sunkigt snabbakaffe, ni forstar inte hur mycket vi faktiskt lider. Well well, vi overlever och vi far ju faktiskt kaffe sa vi klagar inte hehe.
Mjaaa maste nog fixa lunch pa ett tag sa vi inte svalter ihjal, blir nog nudlar skulle jag tro, har nog aldrig atit sa mycket nudlar som jag gjort under dessa manader. Men de ar fasen gott!
Ne nu ska jag pysa...

Sa people ge er tillkanna och beratta nagot om vad som hander i era liv, eller vilka ni ar, sag bara hej eller vad ni vill, skriv precis vad som helst det forsta som ploppar upp i huvudet skriv det. Vi saknar era kommentarer valdigt mycket och ar nyfikna pa vilka som faktiskt laser varan blogg nu for tiden. Lamna bara ett liet ord sa forgyller ni varan dag.


Over and out!

/ Maaalin  and Yvee pa ett horn anven fast hon inte ar har just nu tihi.





Kommentarer
Postat av: mormor

Hej flickor. Ja en trogen läsare har ni ju, men de blir fasen så trist att bara höra från mej, men ja ger mej inte. De är klart att de härliga vädret har gjort att "alla" är ute mer, men man kan ju bara inte glömma sina vänner. Storgat. är en trist syn för tillfället, dammigt o snirkligt att ta sig fram, men med mycke tålamod så ska de väl fixa sig som de meste. Hej då, må så gott.

2009-05-21 @ 08:37:46
Postat av: Mamma Eva_B

Ta det lugnt när du kommer hem så blir det mkt vanlig husmanskost o lite önskemat förståss.Idag är det helgdag kristi flygaredag.Vädret är mkt vackert för mig blir det att jobba i 4dag i sträck.Men en ljuspunkt hr vi.Lördag fm är vi bjudna till kulturenshus av Jörgen.Det skall vara en avslutningscermoni för för de studenter som avslutar utbild.Vi bir bjudna på brunch innan cermonin.SEN jobbar jag kväll.Ang storgatan så blir det no inget fikande på Roasters den här sommaren pga allt grävande.KRAM på er båda två o tat lugnt.

2009-05-21 @ 10:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0