Bilder

Tack foe era vackra och ehem agresiva kommentarer, vi uppskattar eran passion och agreation for det visa de sidor vi saknar hos er;)

Becci har stoppat upp bilder pa sin FB sa vi beslot oss for att stjala dem och visa er vad vi har haft for oss lite granna under tiden. Enjoy.

(Dra musen over brilderna och ni far se kommentarerna.)

Tog pa oss finklader och gick ut for att ata under Malin 21 ars dag:P  Nina hade STORA problem med att valja mat.   Becci looking pretty  JA ma hon leva ja ma hon leva HAPPY BIRTHDAY TOO YOUUUU! Sa lat Malins fodelsedagsang nar vi firdade henne i Bundaberg  Nina under en av vara matpauser under fruktplockningen.  Nina plockar Mandaringer.  Vi njot under varat Ikea besok da vi fick, kottbullar,marsipantarta,damsugar och MARABOU!!!  Garanterat en argumentation om nagat, eller sa lurar Malin Nina, vilket som.. bada hande dagligen.  Vi under en promenad i Botanic gardens. (Malin fick senare assistera ned Yve fran   Malin och Becci fotograferade, Nina och Yve hoppade runt i Botanic gardens.  At the harbour next to Sydney opera house  The unit, Nina laser ur Australiensk skvallerblaska for Becci och Von.. 
Vi var shockad att Bundabeeg var en sadan hala. Har fyller Malin 21 ar. 21!!!! De stora siffrorna har borta, Malin Emilia Nikkalavainio firar sin forsta fodelsedag pa annan mark och vi har planerat att ga pa bio och sedan middag. Visar sig att det inte finns nagan bio att tala om, om vi inte vill betala taxi OCH vi gick en bra bit mot ingenstanns for att finna oss nagat atbart. Var en riktigt trevlig kvall dock, med 4 jantor navigerandes i ett frammande land och argumenterade om huruvida man bor ata sina vanner eller ej    ..eller fruitpicker, pick ur poison..    The essence of our journey. I de mest konstiga situationer och stunder har vi anda funnit the komiska i situationen.  Australien ar inte alltid soligt och varms. Har oste det ned under en sightsing runda pa stan.  Vi missade vara alskade  
Yve hade slut pa baterier sa hon lanade Malin kamera och fotade i hamnen. Hittade frana klippstenar som vi kryote in i, tills vi insag att det mest troligtvis kryllade av spindlar.  Vi knallade med Nina och Becci for att turista i the botenicgardens och titta pa Operahuset. 

Kommentarer
Postat av: Sofie

äntligen kom det bilder :D

många kramar

2009-05-23 @ 18:00:05
URL: http://sofieomnell.blogg.se/
Postat av: mormor

vilka läckra bilder, jättekul att se dom. må så gott.

2009-05-24 @ 06:51:04
Postat av: Moster Eva

Jättefina bilder. Saknar er.

Har varit i stugan i helgen. Stekhett i torsdags, fick soleksem till o med på händerna. Håller på med såna kul saker som att betala räkningar...



puss o kram till er båda

2009-05-24 @ 20:33:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0