Syeny Coooooold

Ja nu har vi huttrat och klagat en hel del dessa dagar sen vi kom till Sydney. Det ar kallt har i jamforelse till allt annat vi varit med hom hittils. Nina far till Melborn imrogon sa vi har mestadels kollat runt staden och hangt med flickorna. Kommer bli trakigt att skiljas at nar vi umgast sa pass mycket, men som tur ar stannar hon inom Oz-granser. Becci far hem om en vecka eller sa och efter det ar det vi sjalva i storstaden igen.. snyft snyft. Na men nog reder det sig, vi ska kampa for att fa ett jobb sa att vi far se mer av denna vackra stad och dess platser och sedan fara vidare for att se mer underbara ting..

See us.

Ehem comments people, comments... Skriver ni sa skriver vi;)
Puss och kram
/Yve och Malin

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har ni inte tänkt på att människor inte vill kommentera mer!?



Nu är vi alla less på att ni är borta så nu är det dags att komma hem.

Är det inte fantastiskt hur jag kan snurra saker till min fördel ;p



Nej men skämt osido så vill vi faktisk det, jag menar snart är det ju sommar och vem ska annars komma och umgås med mig??

ÅH SAKNAD!!

2009-04-21 @ 07:19:39
URL: http://doihaveachance.blogg.se/
Postat av: mormor

Hej på er! Har också reagerat på att så få kommenterar era inlägg, tyvär. Kan inte tro att alla kompisar "glömt" er, men den första spänningen över allt de nya ni gav oss har säkert släppt. Klart attalla saknar er, ( hav tröst). Våren lyser med sin frånvaro, men hoppas ändå. Många, många kramar .

2009-04-21 @ 09:55:21
Postat av: Anonym

KÄMPA PÅ TÖSERNA GE INTE UPP DET FINNS HUR MYCKET JOBB SOM HELST I EN SÅ STOR STAD SOM SYDNEY. HÄR I KALLA NORDEN FINNNS DET INGA MÖJLIG HETER TILL JOBB INOM DEN NÄRMASTE FRAMTIDEN.Vässa era armbågar och knyt era nävar i byxorna så skall ni se att det ordnar sig.

2009-04-21 @ 15:32:31
Postat av: Emilia

Hallå där :)

Surfade in här när jag egentligen borde sitta och skriva socialpsykologi ;) Här hemma har det varit tio grader varmt idag! Men våren är ändå sen i år...Mycket snö kvar på sina ställen. Hoppas att allt är bra med er och att ni snart hittar jobb. Det finns fortfarande inga jobb i luleå iaf (chockerande va?!).

Pussar & kramar! :)

2009-04-21 @ 19:20:03
Postat av: Anki

Hej på Er!

Hoppas ni reder er där, vi är på väg mot sommaren och ni mot vintern...Ta en tripp till Blue Mountains om ni vill uppleva lite regnskog och promenader i tystnaden (lite annorlunda än sydney storstad). Fast..där finns d ju ödlor...Ha d bra puss och kram

2009-04-21 @ 21:56:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0