Sydneys lathet

Det finns for mycket att gora i Sydney, sorry men det ar sant. Vi erkanner, vi har varit daliga.. lite pa latsidan kanske men vi har en god anledning till att inte ha funnit oss nagat jobb annu... Nina skulle lamna oss och det var betydligt viktigare.. ehem, det ar varat forsvar och ett fint sadant. Vi har spenderat de senaste dagarna med att strosa runt Sydneys gator, kollat Operahuset igen (ser like dant ut som for 3 manader sedan) Malin tog fin fina bilder pa blommor i the botanic gardens, yve kakade nyttigt - ett apple. Sen har vi bytt location om vi glomt namna det, vi ar nu for tillfallet i Kings Cross - googla om ni vill fa info om stallet. Skont att hora att ni fortfarande saknar oss, vi blir ju oroliga nart ni inte hor av er - kanske har ni glomt oss, latit oss flyta bort i dimmans rike medan vi sitter har och saknar er...?

For det kan vi rapportera att under en dag for tva veckor sedan hade vi fatt nog, japp ni horde ratt. Malin och Yve skulle ta sitt pick och pack och avsluta resan inom kort. Vi var nojda, vi hade sett nog, livet hade varit fin fint i 3 manders tid ocvh vi hade natt varat mal. Vi saknade mommos makaronipudding, att ha nagan som rar om oss, ligga i en egen sang med ett eget rum utan bedbuggs som biter oss frebrilt... ja vi saknade till och med att ringa varandra och hora om dagens bravader... Sammlas upp med polarna over en kaffe (perkulator kaffe till och med), bli besviken over att inte alla kunde komma, vi saknade att veta allt, saknade skvaller om hemmatrakterna, att vara dem alla kom hem till, se vara tv program. Vi ville ha tillbaka valmojligheten av mat, Lovis som sitter med i vara konversationer, prommenader i kanda trakter, vi saknade mammor och pappor, mormodrar,farmodrar, faffas och fruar/partner till dem, syskon och djur, vanner, bekanta och till och med konstiga filurer pa gatan dar vi bor...att inte behova resa ur en ryggsack och vi saknader er, allihop. Varenda kotte blev nog namnd i varan saknadens attack.

Sa tack era gulliga ungar for att vissa av er vill ha hem oss fort, for att ni onskar oss olycka sa att ni far lycka, for att ni gnabbas i telefonen over hur lite vi gor, for att ni stodjer oss och gar emot oss. Tack for allt det ni gor dar hemma, tack for att ni saknar oss, tack for att ni sager det pa olika satt och vis. Tack Tack Tack. Keep it up, kommentera mera, vi saknar er med och vill hem enbart for att se era nyllen.

Pussar och Kramar
Poetiska Yve och Malin.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vilket fint inlägg ;) Saknar er också!! Men Luleå och alla dess människor finns kvar... så passa på att leva livet nu när ni är i Australien :D Hur går det med jobben förretsen? Någon aning om var ni ska söka? Nyfiken i en strut :P



Själv har jag grymt mkt på schemat just nu. Läser två kurser... miljöpsykologi och socialpsykologi. Miljöpsyk läraren är galen... förra året godkände han EN person på tentan, haha ! Körkortet börjar också närma sig :)



Ska skicka ett längre mail till er senare... med lite mer lule-uppdateringar :)

Pussar och kramar! <3

2009-04-23 @ 18:02:33
Postat av: mamma eva -b

Detskall du veta Yvonne att vi är jätte stolta over att du har tagit dig till Australien.Allt annorlunda du fått o får uppleva där. Men jag hoppas att ni kan få ett jobb tills den dan kommer när ni har returrese datum.Men du välkommen hem när som helst.Bäddsoffan väntar på dig i Lisses rum.Meddela oss i god tid så att vi kan bunkra upp med låglaktos mjölk o bryggkaffe. Så måste jag hinna baka kanelbullar till dig oxå.Tusen kramar till dig från mig. ps pappa har sovjoure men han hänger nog med i hälsningarna.





2009-04-25 @ 20:42:02
Postat av: mormor

Oj så hjärtknipande rader,ni är toppen! Klart att ni saknas i stadsbilden, speciellt nu när några uteserveringar kommer på plats, men dom gräver på Storgat. så de är lite bökigt. Stora kramar till er båda.

2009-04-26 @ 07:29:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0