Shooohejsan folket.

Hallaj allihopa!
Tankte bara skriva ett par rader innan vi borjar kolla efter fler jobb att soka. Vi bada har fatt en intervju pa tisdag sa hall tummarna for att det leder till nagonting. Annars ar vadret bra och solen skiner dryga +20grader varmt.
Masta bara saga en sak som ar lite lustig, traffade pa en svensk pa varat hostel har om dagen, inte nog med det sa har han gatt pa NTI gymnasiet som oss fast elprogramet, sa aven om man befinner sig pa andra sidan jorden i en stad med kring 4miljoner innevanare sa springer man pa ett bekant ansikte. Varlden ar mindre an man tror.

Ja vad annars finns att saga, vi bor bra jag, yve och becci delar ett rum for 20dollar per natt var, billigast hittils.
Plus att vi far frukost, en redig frukost med rostatbrod, flingor, agg och sant pa kopet.

Blir val att mota upp Sam har nagon dag, brukar ju lyckas befinna oss pa samma stallen da och da sa vi brukar ses over en fika eller nagot i den stilen. Kul nar man kanner lite folk aven fast man ar och reser runt i ett annat land. Annars har vi inga stora planer pa gang, det rullar sakta men saker pa. Vi har det bra och sa.

Manga pussar och kramar / The girls down under




Kommentarer
Postat av: Anneli

KUL med jobbintervju, håller tummarna. Här hemma är kl snart 21 och jag ska strax krypa till kojs, sjukt trött efter partaj igår och måste kliva upp till jobbet kl 06.



Natti natt!

2009-04-26 @ 21:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0